Follow the Sun: Van Gedicht naar lied

2 april 2024 2 waarderingen 3 reacties

Vorig jaar maart, onder mijn pseudoniem MS Diva, schreef ik een gedicht genaamd "Follow the Sun." Het was een reflectie op het leven, een uitnodiging om mee te bewegen met de golven die op ons afkomen, in de wetenschap dat rustige tijden zullen volgen waarin we weer kunnen genieten.

Nu, een jaar later, heb ik besloten om die boodschap te transformeren naar een nieuw medium: muziek. Maar niet zomaar muziek - ik wilde een vibe creëren die de energie en optimisme van de jaren 90 weerspiegelde. En zo ontstond het idee om "Follow the Sun" om te zetten in een drum and bass liedje.

Nu, een jaar later, heb ik deze tekst omgezet naar een liedje. Maar dit is geen somber deuntje; integendeel, ik wilde iets creëren dat een glimlach op je gezicht tovert en je een boost geeft van positieve energie. Het resultaat? Een nummer met een 90s drum and bass vibe dat je terugvoert naar die nostalgische dagen van dansvloeren en onbezorgde momenten.

Het liedje is nu beschikbaar op YouTube, en ik hoop van harte dat het jullie vrolijk maakt en jullie een steuntje in de rug geeft. Want in tijden van uitdagingen en onzekerheid is het belangrijk om vast te houden aan de hoop dat er altijd een zon is die op ons wacht om te volgen.

Liefs Jojo

Link; https://youtu.be/eTU64BFEmPA?si=WihldtReHL2n3Yw6

3 reacties

Avatar van Esmeralde
2 april 2024 om 17:51

Heb je dit helemaal zelf gemaakt 👍🏼🤯🤩

Wow wat super goed. Klinkt heel professioneel. Zou zo maar een hit kunnen zijn

Bewerkt op 2 april 2024 om 17:52
Avatar van liefsjojo
2 april 2024 om 18:23

Dankjewel Esmaralde! Sinds 2019 ben ik ook actief in het maken van muziek. Er zit veel bloed, zweet en tranen in 😉 Ik doe het ook echt voor mijn plezier. 😃

Bewerkt op 2 april 2024 om 18:23
3 april 2024 om 07:02

Zo mooi , een vrolijk deuntje om s'morgens op wakker te worden . Dank je wel

Avatar van liefsjojoliefsjojo

Heeft zelf MS

Relapsing remitting MS (RRMS)

Blogt sinds februari 2024

Volgende blogpost

Terug naar blog