Intolerantie test en darmtest.

15 april 2024 0 waarderingen 0 reacties

Hoi ☺️

Een paar weken geleden heb ik onderzoek laten doen naar mijn darmproblemen, naast mijn MS en de histamineklachten die ik de laatste jaren heb ontwikkeld, wat heeft geleid tot voedselintoleranties. Ik wilde graag meer duidelijkheid hierover.

Helaas moest ik dit onderzoek zelf bekostigen, omdat mijn huidige ziekenhuis niet kon helpen. Ik ben echter blij dat ik nu weet welke voedingsmiddelen ik moet vermijden, zodat ik de ontstekingen bij mijn MS kan verminderen. Een voedselintolerantie kan namelijk leiden tot meer ontstekingen door een overactieve reactie van het lichaam.

Uit de darmtest bleek dat ik een "leaky gut" heb, wat verband houdt met intoleranties en zelfs met chronische en andere ziekten. Ik ga nu mijn darmen aanpakken met gezonde voeding om mijn lekkende darm te herstellen. Als je nieuwsgierig bent naar hoe ik dit ga aanpakken en welke recepten ik heb bedacht, laat het me dan weten via een dm op Instagram.

https://www.instagram.com/xjessjoy?igsh=MWRqamV2ZzN0eGt3OQ%3D%3D&utm_source=qr

Ik eet zo puur en onbewerkt mogelijk, zonder toegevoegde suikers. Hierboven deel ik mijn resultaten van de intolerantietest. Het is een andere manier van leven, maar wel heel gezond.

Avatar van JessicaJoyceJessicaJoyce

Heeft zelf MS

Relapsing remitting MS (RRMS)

Blogt sinds februari 2024

Ms by Jess

4 volgers

11 blogberichten

Terug naar blog