Never quit. Geef nooit op.

Ik ben Rianne en ik neem jullie graag mee in mijn leven, waar MS opeens onderdeel van werd. Ik ben voorlichter bij MS Vereniging Nederland, communicatie adviseur bij MS.nl en freelance online marketing strateeg. Je kent me misschien ook van de MS toiletpas. Ik heb twee posts geschreven die viraal zijn gegaan over blaas- en darmproblemen. Ik wilde het probleem onder de aandacht brengen. Mede door mijn inzet is er nu een gratis persoonlijke toiletpas voor mensen met MS. Ik vecht voor een publiek belang bij blaas- en darmproblemen. Wat ik vooral wil laten zien, is dat elke tegenslag je ook iets kan opleveren. Om verder te gaan ondanks je beperkingen.

15 volgers
Avatar van RianneRianne

Heeft zelf MS

Relapsing remitting MS (RRMS)

Blogt sinds februari 2024

1 blogbericht van Rianne

Blogs