Daar sta je dan...

20 februari 2024 8 waarderingen 0 reacties

Zo. Daar stond ik dan, met m'n blaas- en darmproblemen op LINDA.nl. Niet helemaal hoe ik jaren geleden dacht dat het zou lopen. 🤯

Doordat er zo massaal gereageerd en gedeeld is nav mijn LinkedIn post over een vervelende ervaring met een toiletpas, is dit interview tot stand gekomen. Journalist Jujube Zeguers had de post ook voorbij zien komen en daarom contact met mij gezocht. Of ik er meer over wilde vertellen voor de LINDA.

Natuurlijk wil ik dat! Die toiletpas moet beroemd worden!

Want daar gaat het mis: veel mensen kennen het concept 'toiletpas' niet. Nogsteeds schrik ik van de reacties. Zoveel mensen die mijn verhaal herkennen. En veel te weinig mensen die weten dat er zoiets als een toiletpas bestaat. Daar moet verandering in komen!

Ik hoop een kleine bijdrage te leveren aan het verspreiden van het concept 'toiletpas'. Dat bekendheid zich door heel NL mag gaan verspreiden. Zodat je verhaal doen, vragen om voorrang bij een toilet en de pas uit je zak halen, een klein beetje makkelijker wordt. Voor iedereen met darm- en blaasproblemen.

Avatar van RianneRianne

Heeft zelf MS

Relapsing remitting MS (RRMS)

Blogt sinds februari 2024

Never quit. Geef nooit op.

12 volgers

1 blogbericht

Terug naar blog