Genieten 😊

10 maart 2024 0 waarderingen 0 reacties

Vandaag naar Scheveningen geweest en daar een heel stuk kunnen wandelen op het strand met mijn man , dochter en honden .

Tijdens het wandelen besefte ik me ineens wow we lopen al best een poos en het gaat gewoon goed. Niet zo’n klein stukje dat het eigenlijk de moeite niet is om ruim een half uur voor in de auto te zitten . Toen we rustpauze inlasten , niet omdat ik moe was maar omdat ik naar toilet moest, zag ik op mijn Apple Watch dat we bijna 2,5 km hadden gelopen. Ik zag niet eens op tegen de terugweg . 🤯

Ik besefte me ineens dat je me dit 6 weken geleden niet had hoeven vragen want dat kon toen gewoon niet. Dat een maand in Egypte en bioresonantie behandelingen zo’n groot verschil kunnen maken verbaasd mezelf nog steeds . Ook elke dag yoga en weer streng zijn mbt wat ik in mijn mond steek doen wonderen .

Kortom ik voel me tevreden en gelukkig en heb genoten

Avatar van EsmeraldeEsmeralde

Heeft zelf MS

Vorm MS (nog) onbekend

Blogt sinds maart 2024

Volgende blogpost

Terug naar blog