3 dagen Brussel

3 april 2024 1 waardering 0 reacties

Van het weekend zijn mijn man en ik 3 dagen naar Brussel geweest. Wat heb ik genoten en was ik trots , maar ook wat kwam de klap hard aan op de ochtend van dag 3

Vrijdag tussen de middag vertrokken naar Brussel .
Eerst rustig aan opgestart in de ochtend . En op ons gemak naar Brussel gereden . Daar aangekomen ingecheckt in het hotel . En de metro genomen naar de binnenstad. Op ons gemakje wat rondgelopen wat gegeten en gedronken . De volgende ochtend ontbeten in het hotel en weer met de metro naar het centrum. Veel gelopen met pauzes tussendoor. Geen straf in Brussel heerlijke kopjes koffie gedronken en gegeten . Leuke mensen gesproken tijdens de pauzes . En tijdens het diner hadden we gezellige mensen aan tafeltje naast ons . Lekker gekletst wat er toe leidde dat het wat later werd dan gepland . De volgende ochtend viel het opstaan zwaar . Ik dacht eerst maar ontbijten , koffer inpakken en dan kom ik wel op gang . Helaas toen we naar het Europese parlement liepen knapte ik eerder af dan op. Ik ben heerlijk op een bankje in het zonnetje in het dichtbij gelegen Leopold park gaan zitten en heb het Europese parlement aan mijn man gelaten om te bezichtigen. Daarna besloten om het Jubel park te laten voor wat het is en naar huis af te reizen .

Aan ene kant ben ik trots wat ik allemaal kon en hoeveel ik kon lopen ( gemiddeld 8 km per dag) aan andere kant ook teleurgesteld omdat ik niet alles heb gedaan. En nu bijkomen. En focussen op wat wel allemaal gelukt is . Bewust een rustige week gepland de rest van de week

Avatar van EsmeraldeEsmeralde

Heeft zelf MS

Vorm MS (nog) onbekend

Blogt sinds maart 2024

Volgende blogpost

Terug naar blog