De week na Brussel

7 april 2024 0 waarderingen 0 reacties

Oke hoe leuk Brussel ook was , de week erna valt vies tegen .
Ik ben moe heb pijn nergens zin in .
Dinsdags is mijn dochter geweest, die wist dat ik moe zou zijn dus hebben we niks gedaan , samen bank gehangen, zij heeft boodschappen gedaan voor avondeten en gekookt.

Woensdag hoefde ik geen boodschapjes te doen en eten te koken omdat Naomi ( mijn dochter)dat had gedaan voor 2 dagen. Wel naar fysiotherapeut geweest voor massage van mijn rug want die deed flink zeer en heel even uurtje naar mijn moeder geweest . Ze was gevallen . ‘S avonds had ik vergadering van de buurtvereniging, maar vraag me niet wat we hebben besproken. Lang leve de notulen .

Donderdag hele dag in pyjama op de bank gehangen. Fysio sport afgezegd. Uiteindelijk om 18.00 maar eens gaan douchen en aankleden. We hebben makkelijk gegeten. Mijn man was heel laat thuis dus vandaar kon ik laat douchen en eten maken .

Vrijdag in de ochtend naar yoga les geweest rest van de dag gerust . Wederom makkelijk eten gemaakt . ‘s avonds hadden we een verjaardag. Ik dacht ga het proberen als ik het zat ben ga ik naar huis. Het was erg gezellig veel mensen die ik al lang niet had gezien . Ongemerkt toch te lang gebleven . Ik was een wrak vandaag . Knallende hoofdpijn, overal pijn en misselijk. ‘S middags even buiten gaan zitten in zonnetje dat doet een mens wel goed .

Morgen nieuwe dag , nieuwe kansen .

Huishouden is deze week niks van gekomen . Mijn man heeft de noodzakelijke dingen gedaan en de boodschappen. Wat een zege dat hij dingen over kan nemen zonder dat ik het aan hoef te sturen .

Avatar van EsmeraldeEsmeralde

Heeft zelf MS

Vorm MS (nog) onbekend

Blogt sinds maart 2024

Terug naar blog