Stilte

23 mei 2024 1 waardering 0 reacties

Zoals jullie misschien gemerkt hebben was het op blog gebied stil van mijn kant . Ik had gewoon weg niet de rust en energie om een blog te schrijven . Want hoe eenvoudig het lijkt een stukje typen is het dat niet voor mij. Het kost me enorm veel energie omdat ik me moet concentreren op wat ik schrijf en of dat wat ik schrijf foutloos is en een logisch verhaal . Ik heb onder andere cognitieve klachten door ms .

Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en verwijzing voor revalidatie gevraagd aan mijn neuroloog. Kreeg dat ( natuurlijk) gelijk. Hij hoopte dat ik er op een moment klaar voor zou zijn . 2 mei had ik een afspraak met de revalidatie arts om te kijken of ik in aanmerking kom voor revalidatie. Ik voelde me toch wat gespannen zou ik wel in aanmerking komen ? Mijn klachten zijn vast niet “erg” genoeg voor revalidatie. De revalidatie arts had niet lang nodig om tot de conclusie te komen dat ik zeker wel in aanmerking kom voor revalidatie. In overleg is besloten dat ik na mijn verblijf in Egypte tot 9 juni ga starten .
Een paar dagen geleden gehoord dat ik 18 juni ga starten met revalidatie . Ik ga jullie op de hoogte houden .

Avatar van EsmeraldeEsmeralde

Heeft zelf MS

Vorm MS (nog) onbekend

Blogt sinds maart 2024

Volgende blogpost

Terug naar blog