Wereld Ms dag

30 mei 2024 3 waarderingen 0 reacties

Vandaag is het #wereldmsdag2024🧡 . Ik heb getwijfeld ga ik wat plaatsen op mijn socials of niet . (Ik heb geplaatst)
Ik wil geen medelijden of zielig gevonden of als aansteller gezien worden. Maar ik vind het belangrijk dat men zich bewust is dat ms zoveel meer is dan alleen die persoon in een rolstoel. Ms is elke dag een gevecht . Ms is ook zoveel dingen die je niet ziet . En als ik zeg ik ben moe dan is dat niet moe zoals vroeger. Dat ik na even rusten weer door kon , dan is eigenlijk ik ben compleet uitgeput een betere omschrijving. En dat is niet over met een nachtje slapen. Als je me op een feestje of iets dergelijks ziet zie je niet dat ik mijn planning daar op aanpas en vooraf en erna rust en gesloopt ben . Want als het slecht gaat kan ik niet naar buiten en sociaal zijn. Als ik naar Egypte ga, is dat niet voor vakantie maar om op te knappen en energie op te doen. (Revalideren) Want het klimaat van NL doet me geen goed . Als ik vergeet wat je me verteld is dat omdat mijn hersenen niet goed werken en niet om dat ik niet geïnteresseerd ben. Elke dag heb ik pijn en nee dat laat ik niet zien en zeg ik niet , maar het is er wel

Denk voordat je oordeelt

Avatar van EsmeraldeEsmeralde

Heeft zelf MS

Vorm MS (nog) onbekend

Blogt sinds maart 2024

Terug naar blog