Wist je dat de MS vereniging coaches heeft?

19 april 2024 3 waarderingen 1 reactie

Ruim tien jaar zijn MS-coaches een vaste pijler in het dienstaanbod van MS Vereniging Nederland.

Al die jaren is Maria van Nies de coördinator van deze ervaringsdeskundige professionals. Ja, ervaringsdeskundige professionals. Want dat zijn ze. Immers,  onze MS-coaches hebben allen zelf MS en een certificeringstraject met goed gevolg afgerond bij het Centrum Chronisch Ziek en Werk (https://www.centrumchronischzieken-werk.nl/). Een traject dat onze vereniging volledig financiert. Elk jaar werven wij iemand met MS die deze leergang tot ervaringsdeskundige professional wil volgen.

Als tegenprestatie zetten de MS-coaches zich gedurende minimaal drie jaar in als vrijwilliger voor MS Vereniging Nederland. Dit kan bij voorbeeld door het voeren van een telefonisch spreekuur (088 3748555), het houden van presentaties, het schrijven van artikelen, het voorbereiden en/of uitvoeren van webinars.

1 reactie

Avatar van Christine
20 april 2024 om 09:07

Hallo, waar zou ik naar toe kunnen bellen of appen voor meer informatie? Is het gewoon dat 040-nummer dat in de folder staat? En ook niet onbelangrijk: wie spreek ik dan?

En een heel andere vraag: hoe gaat het in zijn werk als je mee wil helpen aan zo'n telefonisch spreekuur? Moet je dan ergens naar toe?

Groetjes van Christine

MS Vereniging Coaches

5 volgers

3 blogberichten

Volgende blogpost

Terug naar blog