nieuw Unicum

Laatste activiteit: 2 april 2024 4 reacties 2 volgers 1 waardering
11 maart 2024 om 09:30

Goedendag iallemaal,

ik ben opzoek naar mensen die ervaring hebben met Nieuw Unicum in Zandvoort,

ik heb wel intrese in een kort verblijf,

4 reacties

Avatar van Esmeralde
11 maart 2024 om 13:37

Hoi René

Ik heb in 2018 4 weken in Nieuw unicum verbleven.
Niet echt recent dus . Maar wellicht kan ik je helpen . Stel je vragen gerust. Denk dat hier prettig is omdat anderen dan mee kunnen lezen en wellicht ook iets hebben aan de info. Maar als meer persoonlijke vragen hebt mag je me ook een berichtje sturen.

Ik las ergens wel dat er iets veranderen ging mbt kort verblijf maar daar kunnen ze je bij nieuw unicum vast meer over vertellen hoe dat precies zit .

Bewerkt op 11 maart 2024 om 13:38
Avatar van Maartje Blokdijk
26 maart 2024 om 17:32

Beste René,

Wat goed om te lezen dat je interesse je naar Nieuw Unicum heeft gevoerd. Het logeerverblijf is een van de mogelijkheden tot verblijf bij Nieuw Unicum.

Neem je contact met ons op op 023 5761135 of via intakeenopname@nieuwunicum.nl? Dan bekijken we hoe je in aanmerking kunt komen voor dit verblijf en en vertellen we je hier alles over,

Hopelijk tot snel,

Vriendelijke groeten,

Maartje Blokdijk, intake en opname Nieuw Unicum

Avatar van Christine
26 maart 2024 om 19:09

@Maartje Blokdijk Hallo, hier ook even een Nieuw Unicum vraagje. Ik heb nu nog geen behoefte/noodzaak om bij jullie te verblijven, maar wat niet is kan nog komen (zoals alles met MS). Dus even ter informatie:

Heb je voor kort verblijf ook een indicatie nodig? Zo ja, moet ik die aanvraag zelf schrijven, of is een verwijzing van mijn neuroloog voldoende?

Groetjes van Christine

Avatar van Maartje Blokdijk
2 april 2024 om 17:11

Dag Christine,

Wat fijn dat de noodzaak er nog niet is.

Voor het kort verblijf is een WLZ indicatie nodig (vanaf LG4). De WLZ indicatie vraag je aan bij het CIZ. Op de website van het CIZ is een WLZ check geplaatst. Hier kun je snel, door een paar vragen te beantwoorden, zien of je in aanmerking komt voor een indicatie. Als dit het geval is, schrijf je de aanvraag inderdaad zelf.

Op de rondleidingsfilm op onze website laten we je een korte impressie zien van Nieuw Unicum, ook het tijdelijk verblijf komt hier aan bod.

Mocht je nog meer vragen hebben, horen wij dit graag,

Maartje Blokdijk, intake en opname Nieuw Unicum