Bioresonantie

Laatste activiteit: 5 april 2024 9 reacties 2 volgers 4 waarderingen
Avatar van Esmeralde
Esmeralde
Moderator
13 februari 2024 om 18:34
Moderator

Hoi allemaal

ik ben benieuwd wie er ook naar een arts voor bioresonantie gaan ?

Hoe is je ervaring met bioresonantie en wie is je behandelaar?

Zelf ga ik naar een arts voor bioresonantie en heb daar echt super veel vooruitgang geboekt . En hij leert me mijn lichaam beter te begrijpen

Mijn arts zit in Hurghada Egypte ik ga 4 x per jaar gedurende een maand naar hem toe en de resterende tijd houden we contact via whatsapp en past hij indien nodig behandeling op afstand toe

Ik benieuwd of er nog meer mensen zijn die bioresonantie hebben

Bewerkt op 13 februari 2024 om 18:36

9 reacties

Avatar van Christine
14 maart 2024 om 20:58

Hoi Esmeralde, ik heb hier geen ervaring mee, maar ben wel nieuwsgierig. En eigenlijk misschien nog wel meer naar de combi met Egypte☺️

Begrijp ik goed dat je een maand lang bij jouw arts in Egypte zit? Is dat dan in een gezondheidscentrum, of heb je verblijf daar in de buurt? Kan je daar als buitenlander gewoon een afspraak maken?

Hoop van je te horen en groetjes van Christine

Avatar van Esmeralde
Esmeralde
Moderator
14 maart 2024 om 21:36
Moderator

Hoi Christine

Ik heb een eigen verblijf in Hurghada Egypte, Een huur appartement . Ik heb 6 jaar in Hurghada gewoond.

Ik ga 4 x per jaar een maand naar Hurghada omdat het klimaat mij veel goeds brengt en terwijl ik dan daar ben ga ik naar een arts voor bioresonantie. Twee vliegen in 1 klap

Maar ook in Nederland kun je naar een arts voor bioresonantie

Ik heb een link geplaatst met wat uitleg over bioresonantie
Ik heb deze link gekozen omdat duidelijk wordt beschreven wat bioresonantie is en hoe het werkt

https://www.fysiotherapie-jetten.nl/disciplines/bioresonantie/

In mijn therapie was geen alcohol aanwezig in het water

De arts waar ik naar toe ga behandeld meer buitenlanders . Vaak zijn wel meerdere behandelingen nodig. Tussen 2 behandelingen moet een aantal dagen zitten . Dus even op en neer voor 1-2 weken is niet heel effectief

Als je overweegt om bioresonantie te proberen zou ik contact opnemen met een arts voor bioresonantie bij jou in de buurt .

Bewerkt op 14 maart 2024 om 21:49
Avatar van Christine
14 maart 2024 om 21:44

Heel interessant, dank je wel👍🏻 En wat mooi om te lezen hoe je je 2 vliegen in 1 klap hebt kunnen organiseren!

Groetjes van Christine

16 maart 2024 om 13:07

Ik heb wel bioresonantie gedaan, maar vond het vooral enorm prijzig! Ik heb al shiatsu vanuit de verzekering, dus alles was op eigen kosten. En daar komen dan ook nog de aanvullende supplementen bij.... Ik ben weer gestopt na 3x.

Avatar van Esmeralde
Esmeralde
Moderator
16 maart 2024 om 17:54
Moderator

Hoi Leeuwtje

Jammer dat je moest stoppen vanwege de hoge kosten . Merkte je wel enig resultaat?

4 april 2024 om 13:52

Hoi Esmeralde,

Ik heb (nog) geen ervaring met bioresonatie. Ik lees dit nu voor het eerst. Maar het klinkt voor mij wel interessant.

Ook ik vind het vooral interessant dat je dit in Egypte doet. Ik ben helaas nog nooit in Egypte geweest terwijl het al jaren mijn grote droom is om er een rondreis te maken (uiteraard aangepast op mijn MS, in een rustig tempo)Ik heb echt een obsessie voor Egypte, lees er heel veel over, zo interessant om te leren over de geschiedenis!

Kies je voor behandelingen daar omdat je denkt dat die daar beter zijn? Of kies je daar voor de behandelingen omdat het gewoon een goede combi is met het klimaat?

Ik vind het verrassend je ervaring te lezen. Toevallig heb ik pas geleden nog een filmpje gekeken over leven met MS in Egypte https://www.youtube.com/watch?v=Ee5BOX5-I3A
Volgens mij is dit een wat ouder filmpje. Hopelijk is de zorg voor mensen met MS daar inmiddels wel verbeterd.

Ik ga me in ieder geval meer verdiepen in bioresonatie!

Avatar van Esmeralde
Esmeralde
Moderator
5 april 2024 om 11:26
Moderator

Hoi Klaproosje.

Ik heb 6 jaar in Egypte gewoond . En ga elk jaar gemiddeld 4 x een maand naar Egypte . Ik heb gekozen om de bioresonantie daar te doen omdat ik daar een vertrouwd contact had . Ik ken de arts voor bioresonantie al heel lang. En omdat het klimaat mij erg goed doet. Daarnaast is het ook een stukje voordeliger dan in Nederland voor mij.

Mocht je ooit een rondreis willen gaan doen (zeker doen) zou ik adviseren om ivm de warmte niet tussen juni en september te gaan . Denk eens aan een Nijl cruise .

Voor excursies vanuit Egypte beveel ik Sphinx tours Hurghada aan . En voor pakketreis kan je eens kijken bij kingfisher tours Egypte . Beide zijn flexibel in mogelijkheden , dus is de reis aan jou wensen aan te passen . Voor vragen over ms en Egypte kan je me altijd benaderen

5 april 2024 om 14:03

Hoi Esmeralde,

Bedankt voor je berichtje.

Wat goed te lezen dat het klimaat je zo goed doet. En logisch dat je kiest voor een arts daar, als je de arts kent en het voordeliger is.
Wat is voor jou de reden geweest om er niet langer te wonen als ik vragen mag?

Ik durf gerust te zeggen dat ik beter op de hoogte ben van alles wat er in Egypte doen en te zien is dan van ons eigen landje. Het land, vooral doelend op alle bezienswaardigheden, heb ik na jaren lezen (zowel boeken als internet) uitgepluist, er hangt een landkaart van Egypte op onze slaapkamer, ik vind de geschiedenis ook ontzettend interessant (je raakt niet uitgeleerd, maar helaas vanwege cognitieve problemen veel moeite alles te onthouden), ik zoek dagelijks naar het nieuws van Egypte,...En dat terwijl ik er nog nooit ben geweest. Er hangt nog net geen vlag van Egypte aan het huis (grapje). Maar ik heb echt een soort obsessie voor dit land. Het is echt mijn droomwens nr 1 om daar een (grote!) rondreis te gaan maken.
Alles is al uitgestippeld op papier en alles zelf regelen vind ik juist leuk om te doen. Kingfisher Tours sla ik over.
De afgelopen jaren zijn er alleen steeds dingen gebeurd waardoor we niet kunnen gaan.

Maar wel leuk om hier op het forum een lotgenootje te zien die een band heeft met Egypte!

Avatar van Esmeralde
Esmeralde
Moderator
5 april 2024 om 16:03
Moderator

Alles zelf regelen is wel een uitdaging als je nog nooit in Egypte bent geweest. Het is wezenlijk anders dan Nederland .

ik ben terug naar Nederland gemoeten omdat op een gegeven moment mijn ms in combinatie met astma en allergieën niet goed meer te behandelen was in Egypte. Ze hadden daar minder ervaring met ms behandelingen omdat het daar minder voorkomt .