Welkom in de gespreksgroep ‘Relaties en sociaal netwerk’

Laatste activiteit: 15 februari 2024 0 reacties 0 volgers 1 waardering
Avatar van Stephanie
15 februari 2024 om 09:56

Hallo jij,

Welkom in deze groep. Waar we met elkaar het gesprek aangaan over MS, relaties en sociaal netwerk. Want het hebben van MS, dat betekent nogal iets. Voor jou als je MS hebt, maar ook als naasten. Fijn om daar met elkaar over te kunnen sparren, informatie te delen, gewoon even van je af kletsen of om nieuwe mensen te leren kennen.

Binnen deze groep hoop ik dat we een veilige omgeving kunnen creëren voor iedereen die worstelt met bepaalde vragen of juist zijn of haar ervaringen wil delen. Voel je welkom.

Deel je ervaring openbaar zodat iedereen kan meelezen en daarmee uitgenodigd wordt om mee te kletsen. Of alleen binnen de community als dat voor jou prettiger voelt. Allemaal goed. Kies de manier die bij jou past. Laten we met elkaar het gesprek aangaan.

Nog even kort over mijzelf… Ik ben Stephanie, 41 jaar, getrouwd met Kees en woonachtig in Brabant. Naast Kees zijn er twee bonus dochters in mijn leven en twee ondeugende hondjes. ;-)

Samen met Pieter ben ik Moderator binnen deze groep. In 2021 kreeg ik zelf de diagnose MS. In 2023 ben ik volledig arbeidsongeschikt verklaard en zit ik in de IVA.

Op naar veel fijne en waardevolle gesprekken met elkaar!

Lieve groet Stephanie

Bewerkt op 15 februari 2024 om 10:28