Wat kun je met een account?

Ervaringen delen helpt om goed om te gaan met MS. En samen weet je meer dan alleen. Daarom kun je deelnemer worden op MS.nl, met een gratis account. Als deelnemer met een account kun je veel meer dan als gewone bezoeker van MS.nl. 

Dit is wat je allemaal kunt met een account: 

Artikelen bewaren 

Met een account kun je artikelen over MS handig bij elkaar bewaren. Zodat je ze later nog eens kunt teruglezen. Heb je in je profiel ingevuld wat je interesses zijn? Dan kunnen wij je ook artikelen aanbevelen die passen bij je interesses. 

Gesprekken voeren

Met een account kun je in gesprek gaan met andere deelnemers. Dit kan in de community, de plek om elkaar online te ontmoeten. Groepsgesprekken in de community zijn gesorteerd op onderwerp.

Je kunt reageren op gesprekken en zelf gesprekken starten. Ook kun je hele onderwerpen en gesprekken volgen. Is er een nieuw gesprek gestart of een nieuwe reactie geplaatst in een gesprek of onderwerp dat je volgt? Dan krijg je automatisch een melding per mail. 

Moderator worden

De community op MS.nl heeft moderatoren. Een moderator is een soort gastvrouw of gastheer die bijdraagt aan de goede sfeer in de community. De moderator zorgt ervoor dat gesprekken op gang komen en goed verlopen.

Wil je meer weten over de moderatoren? Of lijkt het je leuk om zelf moderator te worden? Ook dat kan als je een account hebt. Meer weten? Mail dan naar community@ms.nl.

Anderen ontmoeten

In je account heb je een eigen profielpagina. Hier kun je meer delen over jouw MS. Je bepaalt zelf wat je wel of niet invult. Hoe meer je in je profiel invult, hoe makkelijker het wordt om mensen te vinden met dezelfde interesses als jij.

Je kunt ook andere deelnemers zoeken via een zoekfilter. Filter bijvoorbeeld op MS-vorm of op het gebruik van bepaalde medicijnen of hulpmiddelen. Je kunt dan een contactverzoek sturen naar een andere deelnemer. Als diegene het verzoek accepteert, kunnen jullie elkaar persoonlijke berichten sturen. 

Blogs volgen of schrijven 

Benieuwd naar de ervaringen van anderen met MS? Volg dan hun blog en blijf op de hoogte als er nieuwe blogberichten zijn geschreven. Je kunt ook reageren op blogberichten van andere deelnemers. Vind je schrijven leuk? Start dan je eigen blog! En schrijf blogberichten waar andere deelnemers in de community op kunnen reageren. 

Jouw privacy telt 

Als je een account aanmaakt, kies je een gebruikersnaam. Deze naam is voor iedereen zichtbaar. Voor de rest bepaal je helemaal zelf wat je wel of niet deelt. Dat geldt ook voor gesprekken en blogs. Per gesprek en per blogbericht kies je of dit te zien is voor alle bezoekers van MS.nl of alleen voor deelnemers in de community.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk. Standaard staat daarom ingesteld dat de informatie die je als deelnemer invult of plaatst, alleen zichtbaar is voor andere deelnemers in de community. 

> Meer over privacy en gebruiksvoorwaarden

Account aanmaken 

Wil je gebruikmaken van alle mogelijkheden van MS.nl? Word dan deelnemer! Maak gratis een account aan.