Over MS.nl

Bekijk de video op https://api.ms.nl/oembed?url=https%3A%2F%2Fvimeo.com%2F917543453%3Fshare%3Dcopy&signature=00264b316d7132b56978a839dbedf26fe50134a0d462e543ba6f79b59f9fd56b

MS.nl is een online platform met betrouwbare informatie over MS, multiple sclerose. Het platform is er voor iedereen die met MS te maken heeft: zowel mensen met MS als hun naasten. Behalve uitgebreide informatie over de ziekte vind je hier ook activiteiten en een veilige community om ervaringen te delen.

MS.nl is een samenwerking van 3 MS-organisaties: het Nationaal MS Fonds, MS Vereniging Nederland en Stichting MS Research. Het platform is onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk.

Waarom MS.nl?

Zeker 25.000 mensen in Nederland hebben MS. Op internet kunnen zij veel informatie vinden over hun ziekte. Alleen is deze informatie vaak verspreid, onvolledig en soms zelfs tegenstrijdig. Of helemaal niet relevant voor iemands persoonlijke situatie. Daar willen we met MS.nl een oplossing voor bieden.

Wat kun je met MS.nl?

Op MS.nl vind je:

  • betrouwbare, uitgebreide en actuele informatie over MS
  • een veilige community waar je elkaar kunt leren kennen en ervaringen kunt delen
  • toegang tot een interessant aanbod van activiteiten, zoals trainingen en webinars

Elke situatie met MS is anders. Daarom vind je op MS.nl de informatie en ervaringen die passen bij jouw situatie. Gebruik hiervoor de handige Wegwijzer. Of maak een account aan. Met een account kun je veel meer dan als gewone bezoeker van MS.nl.

Overzicht van artikelen(pdf - 164.49 kB)

Welke artikelen vind je op MS.nl? Bekijk hier het overzicht van alle artikelen per thema. De redactie voegt voortdurend nieuwe artikelen toe aan MS.nl. Daarom kan dit overzicht verschillen met de inhoud die je op MS.nl tegenkomt. Dit document is voor het laatst bijgewerkt op 27 maart 2024.

Wie houden MS.nl bij? 

De redacteuren van MS.nl schrijven de artikelen en houden het activiteitenoverzicht bij. De community manager en de moderatoren zorgen ervoor dat de community een prettige plek is om elkaar online te ontmoeten.

Heb je een vraag, een opmerking of een goed idee voor MS.nl? Laat het ons weten!