Welkom in de gespreksgroep ‘MS zorg en behandelingen’

Laatste activiteit: 15 februari 2024 0 reacties 0 volgers 2 waarderingen
Avatar van Stephanie
15 februari 2024 om 10:33

Hallo jij,

Welkom in deze groep. Waar we met elkaar het gesprek aangaan over MS zorg en behandelingen. De MS zorg ontwikkelt zich snel en er zijn inmiddels gelukkig veel behandel opties. Fijn om daar met elkaar over te kunnen sparren, informatie te delen, ervaringen uit te wisselen of gewoon om even van je af kletsen. Elkaar verder helpen, altijd vanuit respect voor elkaar.

Binnen deze groep hoop ik dat we een veilige omgeving kunnen creëren voor iedereen die worstelt met bepaalde vragen of juist zijn of haar ervaringen wil delen. Voel je welkom.

Deel je ervaring openbaar zodat iedereen kan meelezen en daarmee uitgenodigd wordt om mee te kletsen. Of alleen binnen de community als dat voor jou prettiger voelt. Allemaal goed. Kies de manier die bij jou past. Laten we met elkaar het gesprek aangaan.

Nog even kort over mijzelf… Ik ben Stephanie, 41 jaar, getrouwd met Kees en woonachtig in Brabant. Naast Kees zijn er twee bonus dochters in mijn leven en twee ondeugende hondjes. ;-)

Samen met Linda ben ik Moderator binnen deze groep. In 2021 kreeg ik zelf de diagnose MS. In 2023 ben ik volledig arbeidsongeschikt verklaard en zit ik in de IVA.

Op naar veel fijne en waardevolle gesprekken met elkaar!

Lieve groet Stephanie

Bewerkt op 15 februari 2024 om 10:34