Frustratie

29 februari 2024 0 waarderingen 0 reacties

Hi,

20 februari ben ik bij de Neuroloog geweest in het ziekenhuis waar ik nog onder behandeling ben, maar ik heb een verwijzing voor het CWZ. Ik heb zojuist vandaag CWZ gebeld met de vraag of ik een afspraak kon inplannen. Ze zei de neuroloog hier heeft er nog niet naar gekeken en ze zou hem aan zijn jas vandaag trekken.

Daarbij zei ze dat ik op een wachtlijst kom van 120 dagen. Ik zei 120 dagen? Zolang kan ik niet wachten ik had namelijk nu al met de medicatie moeten starten aangezien de ms op dit moment niet stabiel is, maar mijn huidige neuroloog wilde dat jullie dat over zouden nemen, zodat het niet door elkaar zou lopen.

Ze zei dat is raar het kan niet zo zijn dat je nu ergens tussenin zweeft. Ik zei nee precies ik zei dan ga ik het ziekenhuis weer bellen en dit is precies een van de vele redenen dat ik daar weg wil. Snap ik zei ze.

Ik heb om 12;00 uur vandaag het ziekenhuis gebeld en dit slaat echt alles…….

Ik krijg iemand aan de lijn die tegen mij zegt ik verbind je door met de neurologie poli, terwijl ik dat nummer al belde.

Dan krijg ik weer iemand aan de lijn en leg ik uit dat ik met spoed een afspraak wil inplannen bij een MS - verpleegkundige, omdat ik al met de medicatie moest gaan starten. en dat ik nu eerst op een wachtlijst komt te staan bij CWZ. Word ik weer doorverbonden vervolgens sta ik 22 min in de wacht krijg ik weer dezelfde persoon aan de lijn. Ze zegt jou heb ik net ook gesproken ik zeg dat klopt ik word nu elke keer doorverbonden ben er klaar mee.

Excuses en word ik weer doorverbonden vervolgens krijg ik iemand aan de lijn en ze zegt we hebben nu lunchpauze, dus ik verbind je weer door. Daarna krijg ik tot 2x toe een bandje met we zijn tel nu niet bereikbaar en wordt de verbinding abrupt verbroken.

Het is inmiddels 14:00 uur weer bellen krijg iemand aan de lijn die wel van doorpakken weet althans dat dacht ik, want ze zei ik snap je ik ga het nu bij de neuroloog onder de aandacht brengen en ik bel je terug.

Wat denk je????

niet terug gebeld vandaag zeg het dan niet en beloof niks….

Morgen dus weer bellen ik ben echt verdrietig en boos tegelijk dat je zo mensen kan behandelen hoe dan???

Avatar van JessicaJoyceJessicaJoyce

Heeft zelf MS

Relapsing remitting MS (RRMS)

Blogt sinds februari 2024

Ms by Jess

4 volgers

11 blogberichten

Volgende blogpost

Terug naar blog