Nieuwe moderatoren

Laatste activiteit: 26 mei 2024 0 reacties 0 volgers 2 waarderingen
Sonja S
Moderator
26 mei 2024 om 11:36
Moderator

Hallo, wij zijn Marianne en Sonja S, nieuwe moderatoren van deze gespreksgroep. Wij helpen Linda, die al langer morderator is in deze gespreksgroep.

We zullen ons even kort voorstellen.

Marianne: Na toenemende klachten en een zoektocht van 12 jaar kreeg ik in 2021 de diagnose MS. Door de diagnose zijn alle puzzelstukjes op zijn plaats gevallen, eindelijk was er een logische verklaring voor al mijn klachten (zoals moeilijk kunnen lopen, zenuwpijn, vermoeidheid, etc). De gevolgen van MS zijn voor iedereen zo anders - en toch zo herkenbaar. Ik hoop dat wij hier onze ervaringen en vragen kunnen delen en wij elkaar zo kunnen steunen

Sonja: Ik heb al 20 jaar MS en dat heeft een behoorlijke impact op mijn leven. Niet altijd makkelijk en er is niet altijd begrip vanuit de omgeving.
Gelukkig heb ik veel lieve vrienden en familie die mij wel begrijpen.
Omdat het niet altijd makkelijk is om over de gevolgen van MS te praten vind ik het heel belangrijk dat deze gespreksgroep er is.

Heb je vragen of weet je bijvoorbeeld even niet hoe je hier een gesprek moet starten, dan mag je ons altijd een berichtje sturen.

Groetjes, Linda, Marianne en Sonja S

Bewerkt op 26 mei 2024 om 11:40