MS by Jess

16 februari 2024 1 waardering 0 reacties

Hi,

Ik wil jullie graag meenemen in mijn verhaal. Ik heb al jarenlang neurologische klachten daarbij in 2021 gediagnosticeerd met een Burn-out, destijds ook bij een neuroloog geweest, maar ze deed alleen maar de standaard testjes, waar natuurlijk niks uit kwam.

2023 raakte ik zwanger van ons zoontje en de neurologische klachten namen weer toe ik zag beelden vervormd en tintelingen in mijn handen en voeten verergerde.

weer aan de bel getrokken en voet bij stuk gehouden om mij verder te laten onderzoeken, aangezien mijn tien jaar oudere zus met dezelfde klachten kampte en bij haar in 2022 MS werd gediagnosticeerd. Ik ga hier verder op in bij mijn podcast.

x Jessica

Avatar van JessicaJoyceJessicaJoyce

Heeft zelf MS

Relapsing remitting MS (RRMS)

Blogt sinds februari 2024

Ms by Jess

4 volgers

11 blogberichten

Volgende blogpost

Terug naar blog